De Klussenier Björn Basjes
De Klussenier Björn Basjes

Assumburg 34
8226 RB Lelystad

Dien uw offerte-aanvraag in   

0320 25 17 72
06 5145 7735
bjornbasjes@klussenier.nl

Ingeschreven bij KvK onder nr. 81335245

Even voorstellen

Mijn naam is Björn Basjes en met mijn klusbedrijf De Klussenier Björn Basjes sta ik voor u klaar om al uw verbouw- en renovatiewerkzaamheden uit te voeren. Mijn bedrijf is gevestigd in Lelystad. Voor klanten in Lelystad, Dronten, Almere en omgeving ben ik dus beschikbaar.

Met mijn klusbedrijf sta ik klaar voor alle mogelijke werkzaamheden in en rondom uw woning. Daarbij kunt u denken aan grote projecten zoals badkamer verbouwingen, toilet renovaties en het plaatsen van keukens. Ook verschillend timmerwerk, zoals het plaatsen van veranda’s, garages verbouwen en zolders renoveren, en het uitvoeren van schilderwerk binnen behoren tot de mogelijkheden.

Door mij in te schakelen voor uw opdrachten haalt u een hardwerkende en veelzijdige vakman in huis. Bij het uitvoeren van het werk vind ik het belangrijk om samen met u als klant invulling te geven aan de wens. Hierbij werk ik erg transparant en u kunt erop rekenen dat de afspraak altijd de afspraak is.

Naast mijn kwaliteiten en kennis kunt u ook rekenen op de voordelen die u van een Klussenier mag verwachten. Ik ben een veelzijdige en betrouwbare vakman. Verder geef ik zoals Klusseniers altijd 12 maanden garantie op de uitgevoerde werkzaamheden, bereken ik nooit voorrijkosten en kunt u altijd een vrijblijvende offerte verwachten.

Heeft u een opdracht voor een verbouwing of een renovatie in de omgeving van Lelystad, Dronten of Almere? Neem dan contact met mij op door een offerteaanvraag in te dienen. Ik zal daarna zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Dien uw offerte-aanvraag in    Ga terug naar de hoofdpagina voor meer informatie  

 
Loading...