Terrasoverkapping plaatsen in Lelystad, Dronten, Biddinghuizen en omstreken?

Wilt u een terrasoverkapping, ook wel een veranda of afdak genoemd, laten plaatsen in Lelystad, Dronten, Biddinghuizen en omstreken? De Klussenier Björn Basjes is uw klusbedrijf! Een veranda geeft u de kans om meer te genieten van het buitenleven.

De voordelen van een veranda

Het voordeel van een veranda is dat je in de zomer van een extra stukje schaduw kan genieten op een warme zomerdag. Maar ook als u op een regenachtige zomerdag wilt genieten van de warme temperaturen is een veranda een mooie optie. Daarnaast geeft een veranda een compleet ander gezicht aan uw tuin en het verhoogt de waarde van uw woning. 

Soorten overkappingen

Terrasoverkappingen zijn er in allerlei soorten en maten. U kunt bijvoorbeeld kiezen tussen houten en aluminium overkappingen. Verder is het belangrijk dat uw veranda qua afmeting en inrichting past bij u en uw tuin. Kiest voor u voor beglazing? Of beplating? Wilt u dat de veranda verlicht wordt en zo ja, op welke manier? Een terrasoverkapping is dus een over het algemeen op maat gemaakt. Een op maakt gemaakte terrasoverkapping is iets waar De Klussenier Björn Basjes wel raad mee weet. Hij kan u adviseren welke mogelijkheden het beste aansluiten op uw wensen en behoeften. 

De Klussenier Björn Basjes, uw veelzijdige vakman

De Klussenier Björn Basjes
De Klussenier Björn Basjes

Assumburg 34
8226 RB Lelystad

Dien uw offerte-aanvraag in   

0320 25 17 72
06 5145 7735
bjornbasjes@klussenier.nl

Ingeschreven bij KvK onder nr. 81335245

Ja, ik wil een vrijblijvende offerte van 
De Klussenier Björn Basjes

 
Loading...